موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

روز‌های سرنوشت ساز استقلال و گابریل پین| تلاش برای پرداخت بدهی‌ها

  • کد خبر: ۹۴۸۹۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۵
روز‌های سرنوشت ساز استقلال و گابریل پین| تلاش برای پرداخت بدهی‌ها
یک ماه است که برخی رسانه‌ها از احتمال جدایی گابریل پین از استقلال خبر می‌دهند که گفته می‌شود این شایعات ناشی از پرداخت نشدن مطالبات مرد ایتالیایی است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال حدود یک ماه پیش در واکنش به خبری درباره جدایی گابریل پین اعلام کرد که این موضوع هرگز صحت ندارد و مربی ایتالیایی به طور قطع در استقلال باقی خواهد ماند. با این وجود اما در روزهای اخیر نیز خبرهایی درباره نارضایتی مربی ایتالیایی از پرداختی‌هایش به گوش می‌رسد که بی ارتباط با خبرهای یک ماه قبل نیست. گفته می‌شود باشگاه استقلال هنوز نتوانسته مطالبات این مربی تاثیرگذار را پرداخت کند که این موضوع دلخوری‌هایی را به دنبال داشته است.

با این حال منابع نزدیک به باشگاه استقلال از تلاش مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استقلال برای فراهم کردن مطالبات این مربی رونمایی می‌کنند و قرار است در روزهای آتی دستمزد این مربی به روز شود و پین با خیال راحت به تعطیلات برود.

چهارم بهمن ماه اردوی تیم ملی آغاز خواهد شد و تمرینات استقلال نیز تعطیل می‌شود تا به نوعی تعطیلات نیم فصل فوتبال ایران آغاز شود. در آن روزها پین راهی ایتالیا می‌شود و مدیران استقلال می‌خواهند تا قبل از این زمان دستمزد پین را پرداخت کنند تا بهانه‌ای برای خودداری این مربی از بازگشت به تمرینات استقلال با شروع دوباره تمرینات باقی نماند.

باید دید در روزهای آتی مدیران باشگاه استقلال چه تدابیری برای به روز کردن پرداختی‌های این مربی ایتالیایی خواهند اندیشید.

لازم به ذکر است که از زمان حضور آجورلو در استقلال این باشگاه در وضعیت مطلوب مالی قرار گرفته و این مدیر فوتبالی توانسته تا حد زیادی از عهده پرداخت مطالبات بازیکنان برآید و حتی برخی بدهی‌های قدیمی را بپردازد. با توجه به این پیشینه بعید است که آجورلو کاری کند که بهانه دست پین بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->