پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

روز‌های سرنوشت ساز استقلال و گابریل پین| تلاش برای پرداخت بدهی‌ها

  • کد خبر: ۹۴۸۹۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۵
روز‌های سرنوشت ساز استقلال و گابریل پین| تلاش برای پرداخت بدهی‌ها
یک ماه است که برخی رسانه‌ها از احتمال جدایی گابریل پین از استقلال خبر می‌دهند که گفته می‌شود این شایعات ناشی از پرداخت نشدن مطالبات مرد ایتالیایی است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال حدود یک ماه پیش در واکنش به خبری درباره جدایی گابریل پین اعلام کرد که این موضوع هرگز صحت ندارد و مربی ایتالیایی به طور قطع در استقلال باقی خواهد ماند. با این وجود اما در روزهای اخیر نیز خبرهایی درباره نارضایتی مربی ایتالیایی از پرداختی‌هایش به گوش می‌رسد که بی ارتباط با خبرهای یک ماه قبل نیست. گفته می‌شود باشگاه استقلال هنوز نتوانسته مطالبات این مربی تاثیرگذار را پرداخت کند که این موضوع دلخوری‌هایی را به دنبال داشته است.

با این حال منابع نزدیک به باشگاه استقلال از تلاش مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استقلال برای فراهم کردن مطالبات این مربی رونمایی می‌کنند و قرار است در روزهای آتی دستمزد این مربی به روز شود و پین با خیال راحت به تعطیلات برود.

چهارم بهمن ماه اردوی تیم ملی آغاز خواهد شد و تمرینات استقلال نیز تعطیل می‌شود تا به نوعی تعطیلات نیم فصل فوتبال ایران آغاز شود. در آن روزها پین راهی ایتالیا می‌شود و مدیران استقلال می‌خواهند تا قبل از این زمان دستمزد پین را پرداخت کنند تا بهانه‌ای برای خودداری این مربی از بازگشت به تمرینات استقلال با شروع دوباره تمرینات باقی نماند.

باید دید در روزهای آتی مدیران باشگاه استقلال چه تدابیری برای به روز کردن پرداختی‌های این مربی ایتالیایی خواهند اندیشید.

لازم به ذکر است که از زمان حضور آجورلو در استقلال این باشگاه در وضعیت مطلوب مالی قرار گرفته و این مدیر فوتبالی توانسته تا حد زیادی از عهده پرداخت مطالبات بازیکنان برآید و حتی برخی بدهی‌های قدیمی را بپردازد. با توجه به این پیشینه بعید است که آجورلو کاری کند که بهانه دست پین بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->